Το μεγαλύτερο ταλέντο στη θέση του πλέι μέικερ στην Ελλάδα έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των «πράσινων», που φαίνεται ότι στο πρόσωπό του βλέπουν μεσομακροπρόθεσμα έναν νέο… Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο 19χρονος γκαρντ (γεννημένος στις 18/4/1994) είναι ψηλός, 1,96μ., αριστερόχειρας και παίζει με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις «1» και «2», ενώ είναι ικανότατος σουτέρ και άριστος οργανωτής. Ο Μποχωρίδης-που διαπρέπει με την Εθνική Νέων Ανδρών στο τρέχον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (12,9π., 4,1 ριμπ., 3,9 ασίστ ανά αγώνα)-δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Άρη, συνεπώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τον τελευταίο λόγο, ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο-λόγω και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει-να συναινέσει στην παραχώρησή του.

Άγνωστο είναι αν εφόσον αποκτηθεί ο Μποχωρίδης θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα ή θα παραμείνει για ένα χρόνο στον Άρη, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί μέσα από τα παιχνίδια.

Οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού δεν ολοκληρώνονται ούτε με τον Κινέζο Πινγκ Σανγκ, ούτε αν αποκτηθεί ο Μποχωρίδης. Θα αποκτηθεί ένας ακόμη σμολ φόργουορντ (όσο είναι ελεύθερος ο Ματσιούλις παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο ανανέωσης) και πιθανώς ένας ακόμη ψηλός.

Πηγή: sport-fm.gr