Οι τιμές για ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν πολύ πάνω από όσο μπορεί να αντέξει ένα μέσο πορτοφόλι, ακόμα και σε παραλίες που τις προηγούμενες χρονιές δεν ήταν και τόσο μεγάλο το κόστος σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Όπως είπαν οι υπεύθυνοι σε παραλίες της Αττικής δέχονται αιτήματα να κάνουν κρατήσεις για ξαπλώστρες ακόμα και έναν μήνα πριν!

Σύμφωνα με τους λουόμενους από μια εβδομάδα μέχρι και έναν μήνα πριν θα πρέπει να υπολογίσει κάποιος να κάνει κράτηση για ένα σετ ξαπλώστρες προκειμένου να καταφέρει να απολαύσει μια ανάσα δροσιάς. Και σε αυτή την περίπτωση για μια καλή θέση η προσέλευση θα πρέπει να γίνει νωρίς το πρωί.

Απλησίαστες οι τιμές

Στη Βάρκιζα για ένα σετ στην πρώτη σειρά τις καθημερινές κάποιος θα πρέπει να πληρώσει 50 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα 80. Στο Λαγονήσι το σετ τις καθημερινές κοστίζει 50 ευρώ ενώ τα Σαββατοκύριακα φθάνει μέχρι και τα 100 ευρώ (περιλαμβάνει ποτό και νερό).

Στον Σχοινιά το σετ κοστίζει 50 ευρώ είτε καθημερινή είτε Σαββατοκύριακο και στην Ψάθα 25 ευρώ.

Ιδιαίτερα «καυτές» είναι οι τιμές σε κάποιες παραλιακές επιχειρήσεις και beach bar με έξτρα παροχές. Ενδεικτικά σε beach bar στη Βουλιαγμένη, το σετ κατόπιν κράτησης:

Πρώτη σειρά

  • Καθημερινές: 160 €
  • Σαββατοκύριακα : 220 €

Δεύτερη σειρά

  • Καθημερινές: 150 €
  • Σαββατοκύριακα: 210 €