Η περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, το Europa Conference League η πρώτη ομάδα και το Youth League η Νέων, συνεχίστηκε με την Τήνο, όπου έλαβε χώρα και μια ιδιαίτερη επίσκεψη των ανθρώπων της ομάδας.

Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια δεν ήταν στο συγκεκριμένο νησί μόνο για να τα δουν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» αλλά και για να… επισκεφθούν την Παναγία της Τήνου.

Εκεί, την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού την υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου του Β’, στον Πανίερο Ναό της Μεγαλόχαρης και μαζί ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου κ. Δημήτριος Λούβαρης.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου, έδωσε την ευλογία της Μεγαλόχαρης Παναγίας, για να συνεχιστούν οι επιτυχίες του Ολυμπιακού και του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο στον αθλητισμό όσο όμως και στη ζωή και να συνεχιστεί το μεγάλο έργο του Ολυμπιακού στην ακαδημία του, όπου δημιουργεί μεγάλους αθλητές για το μέλλον αλλά και σωστούς ανθρώπους.

Επιπλέον συνεχάρη τους πάντες για την απόκτηση των Ευρωπαϊκών τρόπαιων.