Στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha βρέθηκε ο Νίκος Μάνεσης, το βράδυ της Κυριακής, όπως είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Αυτή όμως έμελλε να είναι και η τελευταία φορά, τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον, που ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής στάθηκε στο εν λόγω πλατό.

«Εδώ στο στούντιο θα είμαστε του χρόνου, αλλά δεν θα κάνουμε όλες τις δουλειές τις οποίες κάναμε. Εγώ αποφάσισα να τελειώσω από το δελτίο ειδήσεων, γιατί κουράστηκα. Άρα, συνεχίζουμε σε αυτή εδώ την εκπομπή. Μόνο εκπομπή του χρόνου και πολύ είναι» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης, μια ημέρα νωρίτερα, στον αέρα της πρωινής του εκπομπής στον Alpha.

Το μεσημέρι της Κυριακής, δε, από τον αέρα της τελευταίας του εκπομπής για την φετινή σεζόν υπογράμμισε πως «για όλους εσάς ευχόμαστε καλές διακοπές, είναι η τελευταία εκπομπή σήμερα. Για μένα είναι και σημαντικότερη ημέρα γιατί το βράδυ, μετά από εδώ, θα πάω να προετοιμαστώ για να παρουσιάσω και το τελευταίο δελτίο ειδήσεων».

«Σταματάω τα δελτία, κουράστηκα, αυτή είναι η ευκολότερη δικαιολογία και συνεχίζουμε από Σεπτέμβρη αυτή τη γνώριμη εκπομπή».

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, ο Νίκος Μάνεσης έκανε την τελευταία του αποφώνηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha επισημαίνοντας τα εξής. «Εδώ, κυρίες και κύριοι, το δελτίο μας ολοκληρώθηκε. Βεβαίως μπορείτε να δείτε το δελτίο ειδήσεων και να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο site του σταθμού».

«Ακολουθεί η πρόγνωση του καιρού. Από όλους εμάς, εδώ στον Alpha» κατέληξε ο Νίκος Μάνεσης στο σύντομο «αντίο» για να αποχωρήσει, με χαμόγελο, από το πλατό των ειδήσεων.