Στα Σπάτα βρίσκεται ο Ανδρέας Δημητρέλος συνοδευόμενος από ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Δημήτρη Βιντιάδη. Στόχος της… αντιπροσωπείας είναι να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το «κούρεμα» των υποχρεώσεων της ΠΑΕ προς τους πιστωτές της, κυρίως μάλιστα πρώην ποδοσφαιριστές που απειλούν με ενδεχόμενες προσφυγές.

Στόχος του Δημήτρη Βιντιάδη είναι να φτάσει σε μια συνεννόηση ώστε να πέσει «ψαλίδι» ύψους 30% στα χρέη της ομάδας, κυρίως εκείνα που αφορούν ποδοσφαιριστές που φόρεσαν παλαιότερα τη φανέλα του «Δικέφαλου». Κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται πολύ κοντά στο να καταθέσουν προσφυγές σε βάρος της ΠΑΕ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος πήρε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τους εκπροσώπους των παικτών ώστε να αποφύγει δυσάρεστες… εκπλήξεις.

Στο μεταξύ από το περιβάλλον του Έλληνα επιχειρηματία μοιάζει να έχει γίνει ξεκάθαρο πως δεν προτίθεται να διευκολύνει ταμειακά την ΑΕΚ μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών.

Όμως, στόχος και του Βιντιάδη είναι να υπάρξει το περίφημο κούρεμα, το οποίο δεν θα περιοριστεί στους πρώην, αλλά αναμένεται να επεκταθεί και στους υπόλοιπους πιστωτές της ομάδας ή τουλάχιστον να πέσει ως πρόταση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πηγή: sport-fm.gr