Την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και κάποια συστήματα έχει ο Φερνάντο Σάντος στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας μέσα στο 2012.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία την Τετάρτη στο Δουβλίνο και σήμερα το μεσημέρι (στις 12:00) συγκεντρώνεται η αποστολή σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής οδού.

Οι διεθνείς θα προπονηθούν στις 16:30 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για πρώτη και τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους.

Αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της «γαλανόλευκης», με ενδιάμεση στάση στην Κέρκυρα, για να παραληφθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή στην Ιρλανδία.

Για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνική μετέχουν ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Περιστερίδης Πανιωνίου, ο Ταχτσίδης της Ρόμα, ο Μανωλάς του Ολυμπιακού και ο Σταφυλίδης του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Σάντος για αυτό το φιλικό

Καρνέζης, Περιστερίδης, Τοροσίδης, Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κονέ, Ταχτσίδης, Νίνης, Σαμαράς, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου και Αθανασιάδης.

Πηγή: sport-fm.gr