Στην Μύκονο βρίσκεται η Αναστασία Γιούσεφ κι εκεί την έπιασε η κάμερα του Mykonos Live Tv κι ο ρεπόρτερ δεν έχασε την ευκαιρία να της κάνει ερωτήσεις.

Η χορεύτρια έκανε αποκαλύψεις σχετικά με δουλειές που δέχτηκε. Αφού ξεκίνησε λέγοντας αστειευόμενη ότι έχει βγάλει εκατομμύρια και ήρθε να τα φάει στην Μύκονο, στην συνέχεια τόνισε: «Έχω χορέψει για τον Bush (Junior). Στην θαλαμηγό της Μαριάννας Λάτση. Ήρθαν με ελικόπτερο και με πήραν. Σε ένα νησί είχαν στήσει εστιατόριο με φωτιές. Χόρεψα για τον Bush (George Bush Junior) και του είπα και το επικό Happy Birthday, Mr President. Γιατί ήταν όντως πρόεδρος! Πληρώθηκα καλά. Είχαμε συμφωνήσει ένα πολύ καλό ποσό αλλά επειδή η κυρία Λάτση έμεινε ευχαριστημένη μου έδωσε δώρο πολύ περισσότερα χρήματα».

Η σέξι Αναστασία Γιούσεφ επισήμανε πως έχουν κάνει τατουάζ το όνομά της και πως το πιο παράξενο πράγμα που της έχουν ζητήσει είναι: «Περίεργα, ανώμαλα πράγματα. Να τους ουρήσω».

Σε ερώτηση αν διαθέτει λογαριασμό στην πλατφόρμα Only Fans απάντησε αρνητικά αλλά, όπως σημείωσε, την έχουν τρελάνει στα σχόλια και στα μηνύματα να κάνει. Στο τέλος χόρεψε on camera και τραγούδησε τους στίχους του τραγουδιού της «Αστεράκι Μου» ενώ αποκάλυψε τον τίτλο του νέου της κομματιού.