Καμία συμφωνία δεν υπάρχει ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Θίο Γουόλκοτ για την ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου άσου, κάτι που φέρνει τον 23χρονο άσο ακόμη πιο κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο μεσοεπιθετικός των Λονδρέζων απέρριψε την πρόταση των «κανονιέρηδων» και έτσι το μέλλον του στο «Emirates» παραμένει αβέβαιο!

Η Άρσεναλ κινήθηκε άμεσα μετά τις κινήσεις της Σίτι για τον Γουόλκοτ και η διοίκηση των Λονδρέζων πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Άγγλο άσο.

Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, η Άρσεναλ πρότεινε 75.000 λίρες την εβδομάδα, για τα επόμενα 5 χρόνια, στον Γουόλκοτ, με τους εκπροσώπους του 23χρονου άσου να απαντούν αρνητικά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν τον Θίο Γουόλκοτ πιο κοντά στην έξοδο από το «Emirates»,αφού το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να τον παραχωρήσει στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Εκτός από τη Σίτι, για τον διεθνή άσο ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ, η οποία και μέσα στον Ιούλιο είχε δείξει «ζεστή» για την απόκτησή του. Όσον αφορά τη Σίτι, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Σάντερλαντ, ενώ ο Σκοτ Σινκλέρ, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση, δεν θα αποκτηθεί τελικά από τους «πολίτες».

Όλα αυτά την ώρα που στα οπαδικά φόρα της Άρσεναλ επικρατεί αναβρασμός με τις επιλογές της διοίκησης, η οποία αποφάσισε να κάνει πρόταση ανανέωσης στον Γουόλκοτ δύο 24ώρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, θα υπάρξει νέα συνάντηση των «κανονιέρηδων» με την πλευρά του ποδοσφαιριστή το πρωί της Πέμπτης.

Πηγή: sport-fm.gr