Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν τον αγώνα με τον Εργοτέλη ρώτησε τον Γιώργο Καραγκούνη αν το ξέσπασμά του μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Skoda Ξάνθη απευθυνόταν στον ίδιο.

«Όχι, καμία σχέση. Μου βγήκε η ένταση και πανηγύρισα έτσι. Δεν έπρεπε πάντως να έχω αυτή την αντίδραση», απάντησε ο 35χρονος μέσος, εξήγηση που αποδέχτηκε ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος χρησιμοποίησε τον παίκτη σαν αλλαγή στο Παγκρήτιο.

Αποφασίζει ο Φερέιρα

Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σε ποια ματς θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Σιμάο και Βιτόλο, που συμπλήρωσαν κάρτες. Η απόφαση δεν είναι εύκολη, αφού οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν διαδοχικά ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και ΟΦΗ (εκτός) σε μία τετράδα αγώνων που θα κρίνει πολλά, ίσως και τα πάντα, στη μάχη του τίτλου.

Εξάλλου, η αναστολή του πρωταθλήματος λειτουργεί υπέρ του Παναθηναϊκού. Η επόμενη υποχρέωση είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Οι Κουίνσι και Μπουμσόνγκ αναμένεται να μπουν σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ θα συνεχίσει ατομικό ο Λέτο. Οι τρεις τους μαζί με τον Καντέ και τον Ζέκα που εξέτισε την τιμωρία του θα είναι διαθέσιμοι κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ πιθανότητες να είναι στην αποστολή συγκεντρώνει και ο Νίνης.

Πηγή: sport-fm.gr