Σε διάψευση των σεναρίων που ήθελαν την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση των Κακά και Αλεσάντρε Πάτο, προχώρησε ο τεχνικός του γαλλικού συλλόγου, Κάρλος Αντσελότι.

Σύμφωνα με χθεσινά (4/1) δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, η ομάδα του Παρισίου ήταν διατεθειμένη να ξοδέψει περίπου 62εκ. ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τους δύο ποδοσφαιριστές, πράγμα ανέφικτο, όπως ξεκαθάρισε ο ιταλός προπονητής.

«Ο Πάτο είναι παίκτης της Μίλαν και έχει συμβόλαιο, οπότε δεν ενδιαφερόμαστε για την περίπτωσή του» τόνισε αρχικά για τον 22χρονο επιθετικό των «ροσονέρι», ενώ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, πρόσθεσε: «Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπογράψει σε εμάς ο Κακά».

«Θα συζητήσω με τη διοίκηση για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Δεν θέλω να μιλάω για μεμονωμένες περιπτώσεις, όπως του Πάτο ή του Κακά, που δεν είναι ελεύθεροι. Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει οι ομάδες τους να τους πωλούν» κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr