Έτοιμος να αποδείξει ότι αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Ντιόγο. Ο βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο ισπανός τεχνικός και το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών έχουν ενημερωθεί για την άφιξη του 24χρονου φορ, ο οποίος αγωνίστηκε περίπου έναν χρόνο ως δανεικός στη Φλαμένγκο και τη Σάντος.

«Ξεκινάω για την Αθήνα την 1η του μήνα. Σε λίγες ώρες θα πάρω το αεροπλάνο», ήταν η σχετική δήλωση του Ντιόγο στην εφημερίδα «Γαύρος». Χθες το βράδυ ο Βραζιλιάνος επιθετικός ενημέρωσε την προσωπική του σελίδα στο Facebook, γράφοντας: «Έρχομαι για να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα»! Επίσης, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, με υγείας, ειρήνη και ευτυχία».

Ο 24χρονος παίκτης ενδέχεται να υποβληθεί σε εργομετρικό έλεγχο, ώστε στον Ολυμπιακό να γνωρίζουν ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά από δύο τραυματισμούς που είχε το διάστημα που αγωνίστηκε στην πατρίδα του.

Επιστροφή στις προπονήσεις
Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Από σήμερα ξεκινάει το δεύτερο μισό της υπόλοιπης σεζόν και οι Πειραιώτες έχουν υποχρεώσεις σε Ελλάδα (πρωτάθλημα και κύπελλο) και στην Ευρώπη (στο Europa League).

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Ερνέστο Βαλβέρδε πλέον έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν.

Ο ισπανός τεχνικός έχει τη δυνατότητα να καταστρώσει με ηρεμία τα πλάνα του και να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα. Ο μοναδικός που θα μείνει στα… πιτς είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος κάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος χαφ υπολογίζεται μέσα στον μήνα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Πηγή: sport-fm.gr