Διαβάστε στα «παρασκήνια» τι μεταγραφές αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση πρόκρισης στο Τσαμπιονς Λιγκ. Ποιος είναι ο ρόλος του Ντιόγο.

Η πρόκριση στην Ευρώπη θα φέρει και μεταγραφές. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής έχει γίνει κουβέντα για γκολκίπερ, λόγω Κοστάντσο, αλλά πλέον πάει πολύ καλά ο Μέγερι και δεν υπάρχει άμεση πίεση. Το θέμα, ωστόσο, είναι ανοιχτό, με παράλληλη απομάκρυνση του Αργεντινού.

Ο Μαρινάκης θα ρωτήσει τον Βαλβέρδε αν και πόσους παίκτες χρειάζεται, διότι μπορεί να μπει στο «τραπέζι» η απόκτηση και κλασικού δεξιού ακραίου (ο Χαβίτο δεν παίζει, ο Αμπντούν δεν έχει δικαιολογήσει την απόκτησή του) και επιθετικού, κάτι που είχε συζητηθεί και το καλοκαίρι.

Θεωρητικά μπορεί να γίνει κουβέντα και για αριστερό ακραίο, λόγω της πώλησης του Ριέρα, αλλά εκεί υπάρχει πλέον η λύση του Μόνχε. Μέχρι τώρα θεωρούνταν πιθανή η μεταγραφή πορτιέρο, αλλά πλέον πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Για τη θέση του γκολκίπερ η λύση Καμενί εξετάστηκε για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, μόνο αν η Εσπανιόλ όμως τον δώσει με ένα μικρό ποσό και δεν πάει στη Μάλαγα, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.

Θα εξεταστούν και οι λύσεις που έχει το τμήμα σκάουτινγκ, το οποίο έχει κάνει και συνεχίζει τα ταξίδια και ο Κοβάσεβιτς έχει άμεση επαφή με Μαρινάκη και Βαλβέρδε. Χθες έγινε γνωστό ότι ο Ατρόμητος θέλει ραντεβού για να κρατήσει τον Τάτο μέχρι το καλοκαίρι και ότι για τον Μιραλάς ήταν στο «Βελοντρόμ» η Τότεναμ!

Βάσκο για Ντιόγο

Μέσα στις πιθανές προσθήκες του Ιανουαρίου είναι και ο… Ντιόγο. Ο δανεισμός του στη Σάντος λήγει, δεν φαίνεται ενδιαφέρον να τον κρατήσει και αναγκαστικά θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Όπως έχουμε γράψει, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να δουν αν βρεθεί μία πρόταση από την πατρίδα του, με επιθυμητή προοπτική την πώλησή του, έστω κι αν γνωρίζουν ότι θα πάρουν πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που τους κόστισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βάσκο Ντα Γκάμα εξετάζει την περίπτωσή του και σύντομα θα δώσει οριστική απάντηση για το αν θα κάνει πρόταση για την απόκτησή του. Φαίνεται ότι έχει ακόμη «ψωμί» η υπόθεση Ντιόγο.

Πηγή: sday.gr