Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ρεπορτάζ η Σάντος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ντιόγκο. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η εν λόγω ομάδα έχει ήδη στείλει πρόταση στον Ολυμπιακό για μονοετή δανεισμό του Ντιόγκο. Η πρόταση αυτή άρεσε στους Πειραιώτες που έδωσαν το… πράσινο φως για την παραχώρηση του παίκτη.

Το μόνο πρόβλημα αποτελεί η ήδη υπάρχουσα συμφωνία του Ντιόγκο με την Φλαμένγκο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον παίκτη έως τον Ιούνιο και για να κλείσει στην Σάντος πρέπει να λυθεί το συμβόλαιό του αυτό.

Η Φλαμένγκο -που χρωστάει 350.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον νεαρό άσο- υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει, παίρνοντας ένα ποσό από την Σάντος. Μάλιστα ο μάνατζερ του παίκτη, Κλαούντιο Γκουαντάνιο, είναι στο Ρίο για να συναντηθεί με τους διοικούντες την Φλαμένγκο και να βρεθεί λύση στο θέμα.

Μόλις υπερκεραστεί αυτό το εμπόδιο ο παίκτης θα μεταβεί στην πόλη της Σάο Πάολο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Σάντος. Πρόταση για τον Ντιόγκο είχε κάνει και η Σάο Πάολο, ωστόσο δεν ήταν ανάλογη με εκείνη της Σάντος.

Πηγή: gazzetta.gr