Συμπλοκή μεταξύ νεαρών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Φιλοθέης, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα στην οδό Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου, όπου 10 περίπου άτομα που επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα επιτέθηκαν σε ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, σπάζοντας τα τζάμια και χτυπώντας τους επιβαίνοντες.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ένας 20χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε από ένα ψηλό τοίχο και τραυματίστηκε, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μετά από αναζητήσεις εντόπισαν ένα όχημα με δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό και προχώρησαν στην προσαγωγή τους, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε σε σύλληψη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ένα 30χρονο και έναν 23χρονο.

Παράλληλα, κοντά στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν δύο πτυσσόμενα γκλομπ, δύο ξύλινα δοκάρια και μια μεταλλική σωλήνα.

Μιλώντας και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, διευκρίνισε ότι η συμπλοκή δεν ξεκίνησε για οπαδικούς λόγους, φαίνεται ότι η παρουσία της μιας ομάδας ατόμων ενόχλησε την άλλη.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 18-20 ετών που ήταν κάτοικοι της περιοχής, όπως σημείωσε και πρόσθεσε ότι έχουν γίνει δύο προσαγωγές και σχηματίζεται δικογραφία για σωματικές βλάβες.

Νωρίτερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η κ. Δημογλίδου είχε ξεκαθαρίσει ότι τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της ΒΑ Αττικής. «Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων», σημείωσε.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.