Ένας 20χρονος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φιλοθέη, με την Αστυνομία να πραγματοποιεί δύο συλλήψεις και να αναζητά ακόμα 6-8 άτομα.

Όλα συνέβησαν στην οδό Ολυμπιονίκη Διαδόχου Παύλου, όταν ομάδα 8-10 ατόμων περικύκλωσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο και άρχισε να ρωτάει τους επιβάτες τι ομάδα είναι, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Αμέσως μετά άρχισε η επίθεση, με τον 20χρονο στην προσπάθειά του να διαφύγει, να τρέχει και να πηδάει από τοιχίο ύψους άνω των 2 μέτρων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Έγινε καταγγελία στο «100» και αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Κάπως έτσι, στη λεωφόρο Κηφισίας, εντοπίστηκαν δύο από τους εμπλεκόμενους – δράστες της επίθεσης μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα στο επεισόδιο, δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου. Είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά, τόνισε.

Σύμφωνα με την ίδια, οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων, τόνισε η Κωνσταντία Δημογλίδου.