Λύγισε ο πατέρας της 24χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στην μπανιέρα του διαμερίσματος που έμενε στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι η κόρη του υποστήριζε πως κατοικούσε στην Κέρκυρα.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Live News είπε ότι «θέλω να μάθω την αλήθεια. Ήταν γερή, δεν είχε πρόβλημα υγείας, δεν μπορώ να το καταλάβω».

«Εγώ όταν μιλούσα μαζί της μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», πρόσθεσε στη συνέχεια, καθώς η 24χρονη έμενε τελικά με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το μοιραίο χρονικό

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού από τον σύντροφό της την Τετάρτη (25/10). Το ζευγάρι ξύπνησε όπως κάθε μέρα κανονικά και κάποια στιγμή ο 55χρονος βγήκε για ψώνια. Εκείνο το διάστημα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η 24χρονη μπήκε για μπάνιο, μόνη στο διαμέρισμα.

«Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα», είπε στις αρχές

Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής δεν έχουν διαπιστώσει ίχνη που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια της τραγωδίας.