Νέες οξύτατες αντιπαραθέσεις σημειώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Τουρισμού για την απλούστευση των διαδικασιών λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων.

Βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν Άδωνις Γεωργιάδης και Παναγιώτης Κουρουμπλής με αφορμή τις συνεχείς διαμαρτυρίες εκ μέρους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια της ομιλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ που εκείνη την ώρα μιλούσε για αντιστροφή του κλίματος στον τουρισμό.

Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα στις συνεχείς διακοπές και είπε στον κ. Κουρουμπλή: «Είστε τρομερά αγενής, να μάθετε ότι σε αυτή την αίθουσα ο καθένας ακούει τον άλλο, αλλά σας θυμόμαστε και την εποχή που ήσασταν ΠΑΣΟΚ, τα ίδια κάνατε».

«Ήσασταν ΠΑΣΟΚ, θα το πούμε, δεν θα σας λυπηθούμε και έχετε τα μούτρα και μιλάτε. Υπέστην βία από έναν ανάγωγο συνάδελφο», συνέχισε.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην παλιά υπόθεση της βουλευτικής τροπολογίας για το Πόρτο Καρράς την οποία αρχικά είχε υπογράψει ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κουρουμπλής για να αποσύρει την υπογραφή του αργότερα εξηγώντας ότι την είχε βάλει εκ παραδρομής.

Αυτή η αναφορά του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την οργή του κ. Κουρουμπλή που χαρακτήρισε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ «άθλιο συκοφάντη». «Άθλιο υποκείμενο και παλιάνθρωπος. Δεν του επιτρέπω να μιλά για εμένα», πρόσθεσε. Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε λίγο αργότερα πως είναι αδιανόητο άνθρωποι που επί χρόνια ήταν στην διακυβέρνηση της χώρας να εμφανίζονται τώρα ως οι «μωρές παρθένες».