Ένα… μικρό θαύμα χρειάζεται η Πολωνία για να επικρατήσει της Ρωσίας, η οποία είναι η ποιοτικότερη ομάδα του πρώτου ομίλου του Euro 2012 (21:45, ΕΤ-1).

Οι συνδιοργανωτές προέρχονται από την ισοπαλία με την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα του Ντικ Άντβοκατ επικράτησε εύκολα με σκορ 4-1 της Τσεχίας.

Οι Πολωνοί δεν υπολογίζουν τον Σέζνι, ο οποίος είχε αποβληθεί για το μαρκάρισμά του στον Σαλπιγγίδη και η «αρκούδα» δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι Ρώσοι παραμένουν αήττητοι σε 15 ματς, μετρώντας οχτώ νίκες και επτά ισοπαλίες από την ήττα από το Ιράν στις 9 Φεβρουαρίου 2011.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές πριν από την αποψινή τους συνάντηση και, μάλιστα, μετρούν από μία νίκη και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Το συγκεκριμένο ματς (2-2) είναι το πιο πρόσφατο και είχε γίνει τον Αύγουστο του 2007.

Πιθανές συνθέσεις:

Πολωνία (Φράντσιζεκ Σμούντα):
Τίτον, Πίστσεκ, Βασιλέφσκι, Περκίς, Βαβρζίνιακ, Πολάνσκι, Μουράφσκι, Μπλαστσικόφσκι, Ομπρανιάκ, Μιερζέφσκι (ή Μπρόζεκ) και Λεβαντόφσκι

Στον πάγκο:
Σαντομιέρσκι, Καμίνσκι, Μπένισχ, Βοϊτκόβιακ, Ντούντκα, Γκροζίτσκι, Ματίστσιουκ, Βόλσκι, Ρίμπους και Σόμπιεχ, ενώ ο Σέζνι εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής.

Ρωσία (Ντικ Άντβοκατ): Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ, Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Ζιρκόφ, Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ, Τζαγκόεφ, Αρσάβιν, Παβλιουτσένκο (ή Κερζακόφ)

Στον πάγκο: Ακινφέεφ, Σουνίν, Γκρανάτ, Σαρόνοφ, Ναμπάμπκιν, Σέμσοφ, Γκλουσάκοφ, Κομπάροφ, Πογκρέμπνιακ, Κοκορίν και Ισμαΐλοφ

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Βόλφγκανγκ Σταρκ.

Πηγή: sport-fm.gr