Η Ματίνα Νικολάου έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απουσία του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση και την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αναφέροντας ότι «ο Νίκος λείπει πολύ από την τηλεόραση γιατί είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Έχει το δικό του προσωπικό χιούμορ και αντιμετωπίζει με μοναδικό τρόπο θέματα της επικαιρότητας. Η προσέγγισή του λείπει από την τηλεόραση και γι’ αυτό γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση για την επιστροφή του. Αν μου ξαναέρθει πρόταση να δουλέψουμε μαζί, θα το έκαναν με μεγάλη χαρά. Είναι μία εκπομπή που έχω αγαπήσει πολύ. Δε μπορώ να φανταστώ να κάνει την ίδια εκπομπή και να μην είμαι. Είμαι πολύ θετική», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα έκανα κάτι άλλο τηλεοπτικά. Θα μου άρεσε να είμαι ως ηθοποιός κι όχι ως παρουσιάστρια γιατί δεν είμαι. Το θεωρώ πολύ δύσκολο να κάνεις παρουσίαση. Είναι μεγάλη ευθύνη. Έχω πάρει ως ενθύμιο στο σπίτι μου μία περούκα της Βάνιας».

Αναφερόμενη στην ταινία του Νίκου Μουτσινά και στο γιατί προς το παρόν έχει «παγώσει», η Ματίνα Νικολάου είπε πως δεν είναι εύκολο να συναντηθούν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί μαζί γιατί ο καθένας έχει τα δικά του προγράμματα: «Κάποια στιγμή θα γίνει η κρούση για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Δεν ξέρω ακόμη λεπτομέρειες για το πότε».