Δεν θα σταματήσουμε να το λέμε: Ο Τom Bachik είναι ένας από τους διασημότερους nail artists στον πλανήτη, σχεδόν εξίσου διάσημος με τις πελάτισσές του που περιλαμβάνουν τις Jennifer Lopez, Camilla Cabello και Selena Gomez. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε σε καθημερινή βάση nail inspos τα οποία δημιουργεί στις celebrities, και παίρνουμε ιδέες που μπορούμε να ενσωματώσουμε στα look μας.

Αυτή τη φορά, η έμπνευση ήρθε από ένα μανικιούρ που έκανε στα νύχια της Selena Gomez για τις ανάγκες της φωτογράφισης που έκανε για τη Vogue, με αφορμή την 4η Ιουλίου, Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, και πρόκειται για ένα σχέδιο εμπνευσμένο από την old school μπαντάνα.

To μοτίβο paisley πάνω στην iconic μπαντάνα των ’90s

Το paisley μοτίβο είναι ένα διακοσμητικό σχέδιο που χαρακτηρίζεται από σχήματα που μοιάζουν με καμπυλωτά, πεσμένα δάκρυα ή φύλλα. Το μοτίβο έχει μακρά ιστορία και είναι γνωστό για την περίπλοκη και εντυπωσιακή εμφάνισή του. Και φυσικά, είναι το print που υπάρχει πάνω στην κλασική μπαντάνα των ’90s.

Tα bandana nails της Selena Gomez

Πάνω στα νύχια της ηθοποιού και τραγουδίστριας, ζωγράφισε σχέδια τύπου λαχούρι, όπως ακριβώς είναι το print της χαρακτηριστικής μπαντάνας που αν και φορέθηκε κυρίως στα ’90s αποτελώντας το εμβληματικό αξεσουάρ εκείνης της δεκαετίας, στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ από τις τάσεις. Η συγκεκριμένη μπαντάνα βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις, που πάντα περιέχουν μέσα το λευκό και ένα ακόμη χρώμα, ωστόσο ο Tom Bachik επέλεξε το συνδυασμό του κόκκινου με το λευκό, ροκάροντας το μανικιούρ.