Ο Ιχθύς οδηγός είναι ίσως ο μόνος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου που θα προτιμούσε να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού.

Η οδήγηση είναι για εκείνον μία δύσκολη και αρκετά αγχωτική δραστηριότητα και για αυτό το λόγο συνήθως την αποφεύγει.

Αν είναι αρκετά θαρραλέος και πιάσει το τιμόνι, οδηγεί συγκρατημένα και σπάνια θα ξεφύγει από τη δεξιά λωρίδα.

Η φασαρία και το καυσαέριο των δρόμων είναι η χειρότερή του. Για αυτό το αυτοκίνητο είναι η προσωπική του… πίστα με τη μουσική από το ραδιόφωνο στο τέρμα και εκείνον να τραγουδά με στεντόρεια φωνή.

Ενημερώνει πολύ πιο πριν από όταν πρέπει για οποιαδήποτε αλλαγή κατεύθυνσης και φρενάρει πολλά μέτρα πριν το σημείο που πρέπει να σταματήσει.

Πρόκειται για τον οδηγό που δίνει πάντα τη σειρά του στις διασταυρώσεις, μετατρέποντάς τον στον πιο… ευγενή της ζούγκλας των δρόμων.

Το ένστικτο του και η «ψαρίσια» ευελιξία του ισοσταθμίζουν την αφηρημάδα που τον πιάνει στο τιμόνι, κάνοντάς τον να ξεχνά ενίοτε τον προορισμό του.

Το αυτοκίνητο των ονείρων του είναι μικρό και ασφαλές και έχει αρκετές θήκες για να έχει έτοιμα ανά πάσα στιγμή το κινητό του και ψιλά για τα διόδια.

Όποιο κι αν είναι το ζώδιο σου, μπορείς πάντα να βελτιωθείς στην οδήγηση! Ακολούθησε τις συμβουλές που σου προσφέρει η εφαρμογή της MINETTA, σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης του Ιαβέρη και ελαχιστοποίησε τους κινδύνους για τον εαυτό σου, τους συνεπιβάτες σου και τους πεζούς.

Μην αφήνεις την τύχη σου στα άστρα! Κατέβασε το MINETTA DRIVE και δες πόσο «μετράς» στην οδήγηση.