Τη Ρωσία στον διαγωνισμό της Eurovision εκπροσώπησε η Μέλντα στο κόνσεπτ της για το Gala της Παρασκευής (12/5) στο My Style Rocks που είχε θέμα τον διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά το look της δεν άρεσε καθόλου στα κορίτσια.

Με αφορμή τις βαθμολογίες άνοιξε μία μεγάλη συζήτηση για την απουσία styling σε κάθε της εμφάνιση ενώ στον χορό μπήκε και ο Δημήτρης Σκουλός μιλώντας της έξω από τα δόντια».

«Βάζεις 1 και 2 στις συμπαίκτριές σου μην έχοντας γνώσεις στιλιστικές, φαίνεται από τα ντυσίματά σου. Δεν δικαιολογείς, δεν προτείνεις κάτι, λες δεν μου αρέσει» είπε αρχικά ο φωτογράφος και συνέχισε:

«Περπατάς σαν βαρύμαγκας με ένα καταστροφικό φόρεμα, είναι χάλια. Και πας με ένα μικροφωνάκι παιδικό να παρουσιάσεις τι στη Eurovision; Και παρόλα αυτά βάζεις στις συμπαίκτριές σου 1 και 2. Κινδυνεύεις να γίνεις η πιο βαρετή παίκτρια σόου μέχρι τώρα. Πάρ’ το αλλιώς κάνε κάτι με τα ρούχα, με τη συμπεριφορά σου».

Νικόλ: «Είπα κάτι που δεν έπρεπε, δεν είμαι περήφανη, σου ζητώ συγγνώμη»

Τις διαφορές τους κλήθηκαν να λύσουν η Ειρήνη και η Νικόλ στο επεισόδιο της Παρασκευής (12/5) του My Style Rocks, που είχε ως θέμα του τον διαγωνισμό της Eurovision. Η πεσμένη ψυχολογικά διάθεση της πρώτης παίκτριας παραξένεψε τους τρεις κριτές, ο οποίοι της ζήτησαν να εξηγήσει τον λόγο της κατάστασής της.

«Είναι στεναχωρημένη. Περίμενε κάτι καλύτερο, ακούει συμπαίκτριές της να μη δικαιολογούν τον άσο και δεν είναι ωραίο αυτό. Πρέπει να τεκμηριώνετε την άποψή σας και όχι απλώς να λέτε ότι δεν ήταν ωραίο», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Από επιλογή δεν ήθελα να απαντήσω στη Νικόλ. Νιώθω ότι δε θέλω σήμερα να της απευθύνω τον λόγο, γιατί δεν μου άρεσε ένας χαρακτηρισμός της χθες. Περίμενα μία συγνώμη που δεν την είχα. Εγώ απογοητεύτηκα και δεν είχα σήμερα την όρεξη», απάντησε η Ειρήνη με δάκρυα στα μάτια.

«Πάνω στην ένταση και στα νεύρα μου την είπα κάπως που δεν θα ‘πρεπε να το έχω πει. Δεν πρόλαβα να της πω συγνώμη, οπότε σου ζητώ τώρα ειλικρινά συγνώμη. Είπα ότι μετάνιωσα, γιατί ήμουν σε μία στιγμή παραλογισμού», απολογήθηκε από την πλευρά της η Νικόλ.

«Μου είπε ότι αυτά που λέω είναι αστεία και της είπα ότι εσύ είσαι αστεία. Δεν είμαι περήφανη για αυτό που είπα αλλά είχα πολλά νεύρα και ξέσπασα επάνω της», πρόσθεσε.

«Ευχαριστώ πολύ, τώρα είμαι οκ», απάντησε η Ειρήνη και η διαδικασία της κριτικής συνεχίστηκε.