Καθόλου καλά δεν πηγαίνουν τα πράγματα για την Βασιλική στο My Style Rocks, αφού με την αγενή συμπεριφορά της έχει δημιουργήσει πολλά μέτωπα στον διαγωνισμό μόδας. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/2) ειρωνεύτηκε τον Στέλιο Κουδουνάρη κι ήρθε σε σύγκρουση μαζί του, με αποτέλεσμα να ξεσπάει χαμός στο πλατό.

«Δεν θα σε δικάσω. Αν είχα την δυνατότητα να σου μιλήσω για αυτό που έκανες χθες – αποκάλεσε «βούρλο» τη Χριστιάννα κάνοντας έξαλλους την Κατερίνα Καραβάτου και τους κριτές -, θα σου μιλούσα διαφορετικά. Εγώ είμαι εδώ να κάνω την δουλειά μου. Αν έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι, καλά θα κάνεις να τα βρεις με τον εαυτό σου αυτά τα πράγματα. Αν δεν αισθάνεσαι καλά με την δική σου συμπεριφορά, να την αλλάξεις.

Αυτό είναι ακόμα πιο ανησυχητικό γιατί είμαι εδώ να λέω την δική μου γνώμη κι όχι την δική σου. Βασιλική με ειρωνεύεσαι; Όταν βλέπω αυτές τις συμπεριφορές μπροστά μου, αισθάνομαι πολύ άσχημα… Εμένα δεν θα με ειρωνεύεσαι γιατί αλλιώς θα είμαι ή εγώ ή εσύ μέσα σε αυτό το πλατό. Κατάλαβες τι σου είπα;» ανέφερε σε υψηλούς τόνους ο Στέλιος Κουδουνάρης,

Η παίκτρια, ωστόσο, συνέχισε απτόητη και όταν έφτασε η ώρα να κριθεί από τον Δημήτρη Σκουλό, δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει για τον χαρακτηρισμό της στην Χριστιάννα και ότι δεν πρόκειται να της ζητήσει συγνώμη.

Έξαλλος ο Δημήτρης Σκουλός – «Δεν θέλω να το ξανακούσω αυτό»

Πυρ και μανία έγινε ο Δημήτρης Σκουλός στο My Style Rocks με την βαθμολογία που έβαλε η Emilia Vodos σε συμπαίκτριά της. Η ίδια δικαιολόγησε τον βαθμό της, λέγοντας ότι πιστεύει πως έχει στυλίστα.

Ο Δημήτρης Σκουλός εκνευρίστηκε που άκουσε για ακόμα μία φορά το συγκεκριμένο επιχείρημα κι είπε: «Παιδιά εγώ το βαρέθηκα αυτό. Όχι δεν θέλω να το ξανακούσω! Όποιος λέει ότι βαθμολογώ γιατί έχει στυλίστα, να μας πει ποιος στυλίστας είναι, που τον είδε και με αποδεικτικά. Δεν μπορώ να ακούω συνέχεια ότι έβαλα 1, επειδή έχει στυλίστα. Εγώ δεν μπορώ να το ξέρω. Ακυρώνετε εμάς»

Έπος η απάντηση της Emilia: «Δεν μπορώ να βαθμολογήσω έτσι; Εγώ είμαι τρελή. Μια μέρα ξυπνώ έτσι και μια αλλιώς. Τι να κάνουμε τώρα;»