Outfit για επίσκεψη στα… πεθερικά ήταν η οδηγία για τις υποψήφιες fashionistes στο My Style Rocks της Πέμπτης (27/1).

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπήκε στο πλατό πιο σέξι και εντυπωσιακή από ποτέ, με την Κατερίνα Καραβάτου να τη ρωτάει: «Θα πήγαινες στην πεθερά με αυτό το φόρεμα;».

Φυσικά η κριτής του My Style Rocks απάντησε απευθείας «Ποτέ!».

Έριξε καρφάκι για τα πεθερικά της η Κατερίνα – «Ας σταματήσουμε να βήχουμε»

Η Σελένη παρουσιάστηκε ενώπιον της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks, αλλά πρώτα πέρασε από την Κατερίνα Καραβάτου, την παρουσιάστρια του σόου μόδας για να συζητήσει για τα πεθερικά. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Κ.Κ.: Σελένη μου τι γίνεται; Έχεις καθόλου άγχος που θα συναντήσεις τα πεθερικά ή τα έχεις γνωρίσει;

Σ.: Τα έχω γνωρίσει χρόνια.

Κ.Κ.: Χρόνια; Πολλά; Αλήθεια; Πολύ ωραία τα νέα που μου λες. Τα πάτε καλά; Έχετε καλή σχέση;

Σ.: Όλες οι σχέσεις έχουν διακυμάνσεις, Κατερίνα.

Κ.Κ.: Σε εμένα το λες; Φυσικά εννοείται. Ας σταματήσουμε να βήχουμε γενικά.

Δημήτρης Σκουλός: «Ξέρεις που πας; Κατά… μην πω την λέξη» – Ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ

Οι διαγωνιζόμενες, λοιπόν, έπρεπε να επιλέξουν τη σωστή ενδυματολογική εμφάνιση για την συνάντηση με τα πεθερικά τους. Ωστόσο για άλλη μια φορά, αρκετές βγήκαν εκτός concept, με τους κριτές να διαφωνούν έντονα με το αποτέλεσμα που παρουσίασαν μπροστά τους. Με την σκληρή κριτική από τους κριτές του My Style Rocks ήρθε αντιμέτωπη η Νικόλ Δεσποτοπούλου. Η ενδυματολογική της επιλογή απογοήτευσε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό με τον τελευταίο να «λυγίζει» την 25χρονη Influencer.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Σκουλός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι ένας καλοκαιρινός παραθαλάσσιος προορισμός στη Νέα Υόρκη που σημαίνει τι αυτό; Έπρεπε να πεις στο κόνσεπτ ότι «είμαι ένα business girl στη Νέα Υόρκη που το μεσημέρι, που έχω το διάλειμμα μου, έχουμε ραντεβού με τα πεθερικά μου και πρέπει να πάω σε ένα εστιατόριο». Θα ήσουν 100% μέσα, με μια άλλη τσάντα βέβαια και θα έλεγα ότι το κορίτσι δουλεύει όντως σε μια διαφημιστική ή σε έναν μεγάλο οίκο μόδας και θα έβαζα ένα μεγάλο 5! Είναι όμως ένας καλοκαιρινός προορισμός και ξέρεις που πας; Κατά… μην πω την λέξη».

Αμέσως τότε η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου δεν έκρυψε την έκπληξη της για αυτό που άκουσε με τη νεαρή διαγωνιζόμενη να μην αντιλαμβάνεται πλήρως την κριτική που δέχθηκε.

Μα είσαι εκτός concept αγάπη μου. Είναι σαν εμένα να με κρίνουν για μια δουλειά, να πηγαίνω να φωτογραφίσω ένα 70s και εγώ να το κάνω grunge, nirvana, άρα η δουλειά θα είναι ωραία; Ας είναι ωραίες φωτογραφίες, θα είναι εκτός concept. Είναι πολύ ωραίο αυτό που έφτιαξες θα σου έβαζα 5 βαθμούς, αλλά είναι εκτός concept», είπε ο Δημήτρης Σκουλός, με τη Νικόλ να ξεσπά σε κλάματα, φορώντας τα μαύρα της γυαλιά.

«Προσπαθώ» πρόσθεσε, δειλά, η Νικόλ Δεσποτοπούλου ζητώντας στη συνέχεια συγγνώμη για τη συναισθηματική της φόρτιση από τους κριτές του My Style Rocks.

Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική – «Έχω φτάσει μέχρι το κοτσίδι»

Με όμορφη διάθεση βρέθηκε στην πασαρέλα του My Style Rocks η Βασιλική Λιγνού προκειμένου να εντυπωσιάσει τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τις συμπαίκτριες της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Όμως η καλή διάθεση έδωσε… γρήγορα θέση σε δάκρυα και αίσθημα αδικίας.

Ειδικότερα, η Χριστιάννα Κατσιερή βαθμολόγησε μόλις με 2 την γοητευτική της συμπαίκτρια σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες που βρήκαν έξοχη τη νέα ενδυματολογική της επιλογή. «Κλαίω από τα νεύρα μου! Έχω φτάσει μέχρι το κοτσίδι, δεν μπορώ άλλο! Δεν μπορώ άλλο! Έχω φτάσει μέχρι εδώ, με πάει έτσι κάθε μέρα και λέω πως δεν θα το κάνω, δεν θα το κάνω, δεν θα το κάνω αλλά δεν άντεξα».

«Μόνο αυτό θέλω να κρατήσετε. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ και σε καμία διαγωνιζόμενη. Έχω φτάσει στα όριά μου με αυτή την κοπέλα, δεν μπορώ άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βασιλική Λιγνού.

«Μόνη σου τσαντίζεσαι, εγώ σχολιάζω το στιλ σου» απάντησε, άμεσα, η Χριστιάννα Κατσιερή για να ακολουθήσει η ίδια βαθμολογία από τον Στέλιο Κουδουνάρη.