Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο πρώτος Έλληνας Bachelor και ο άντρας ο οποίος θα ψάξει να βρει τη γυναίκα της ζωής του μέσα από το νέο σόου του Alpha.

Ο 30χρονος άνδρας μέσω του βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, συστήνεται στο κοινό και εξηγεί τι ελπίζει να βρει στο «Bachelor».

«Είμαι ο Παναγιώτης και είμαι ο Bachelor. Είμαι 30 ετών και κατάγομαι από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, τη Μάνη. Αν μου έλεγαν ότι θα είμαι ο πρώτος Έλληνας Bachelor δεν θα το πίστευα ποτέ. Είμαι πολύ τυχερός και ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ζήσω όλη αυτήν την εμπειρία. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι ως real estate manager, έχω πολύ πάθος με τη δουλειά μου.

Μου αρέσει να βάζω στόχους και να τους πετυχαίνω. Πιστεύω στο θεσμό της οικογένειας και ζηλεύω την σχέση της μητέρας μου  και του πατέρα μου γιατί έχουν χτίσει μια σχέση ειλικρίνειας και αγάπης και αυτό αναζητώ στην επόμενη σύντροφο μου. Είμαι έτοιμος να ερωτευτώ, είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα. Ελπίζω να βρω αυτήν τη γυναίκα που θα μου πάρει το μυαλό και την καρδιά» αναφέρει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.