Το νέο της επαγγελματικό βήμα ανακοίνωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Το μοντέλο και παρουσιάστρια του «Shopping Star» αποφάσισε να υλοποιήσει ένα όνειρό της και συγκεκριμένα τη δημιουργία ενός δικού της γυναικείου lifestyle brand. Μάλιστα, επειδή τα προϊόντα που θα λανσάρει θα είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα, το νέο της brand ονομάζεται «GRÉS».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε τόπλες στο Instagram για το λανσάρισμα του brand, ενώ όπως ανέφερε στην ανακοίνωση, η πρώτη συλλογή έρχεται σύντομα. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι αποχώρησε από την ομάδα της μέχρι πρότινος μάνατζερ της και στενής της φίλης, Έλενας Χριστοπούλου.

«Αγαπημένες μου,

Η σημερινή μέρα είναι μια από τις πιο ξεχωριστές της ζωής μου, καθώς ένα μεγάλο όνειρο που κρατούσα χρόνια στην καρδιά μου, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να μοιραζόμαστε το ταξίδι της μόδας, είδα πόσο πολύ σας αρέσει το στυλ μου. Καθημερινά με ρωτάτε για ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, για το πώς συνδυάζω διάφορα κομμάτια, και είμαι τόσο ευγνώμων για το αμείωτο ενδιαφέρον σας.

Όπως ήδη γνωρίζετε, το στυλ είναι για μένα όχι απλά ένας τρόπος έκφρασης, αλλά ένα μέρος της ψυχής μου. Πάντα ονειρευόμουν να δημιουργήσω κάτι δικό μου, που να αντικατοπτρίζει την αισθητική μου και την αγάπη μου για τη μόδα, και σήμερα είμαι ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω ότι αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Μετά από πολλή σκέψη, έμπνευση, την παρότρυνση και στήριξή σας, και με τη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που μοιράζεται το ίδιο πάθος με μένα, δημιουργήθηκε το δικό μου lifestyle brand. Ένα brand που είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και την αυθεντικότητα της Μεσογείου, με προϊόντα που κατασκευάζονται με αγάπη και φροντίδα στην Ελλάδα, με προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια.

Η πρώτη συλλογή αποτελείται από λιτές, κομψές γραμμές που αντικατοπτρίζουν την αισθητική που γνωρίζετε και αγαπάτε. Μοναδικά κομμάτια που δημιουργήθηκαν για εσάς, ώστε να τα κάνετε δικά σας και ξέρω ότι θα τα λατρέψετε όπως κι εγώ!

Και το όνομα αυτού… GRÉS! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να το μοιραστώ μαζί σας και ανυπομονώ να δείτε τι σας έχω ετοιμάσει. Εύχομαι να αγαπήσετε αυτή τη συλλογή όσο κι εγώ από την πρώτη στιγμή! Σύντομα κοντά σας, με πολλή αγάπη, Ηλιάνα» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.