Η  εξειδικευμένη γνώση ,η επιστημονική συγκρότηση , η χρήση όλων των πλέον προηγμένων τεχνικών διάγνωσης, ο συγχρονισμός με τις τελευταίες εξελίξεις, η εξειδικευμένη εμπειρία στις επεμβάσεις, ορίζουν αναμφίβολα έναν Αγγειοχειρουργό ως κορυφαίο.

Αλλά δεν είναι μόνα αυτά. Η απολύτως ορθή διάγνωση, η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου αντιμετώπισης και η παροχή ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής θεραπείας όχι μόνο με κλασικές αλλά κι ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους τελευταίας γενιάς.

Για όλα αυτά δεν αρκεί μόνο ο Αγγειοχειρουργός σας  να γνωρίζει αλλά και να ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Μόνο έτσι διασφαλίζεται ότι θα έχετε την ιδανική αντιμετώπιση και λύση, σε οποιαδήποτε φλεβική πάθηση αντιμετωπίζετε, όποιες και αν είναι οι ιδιαίτερες απαιτήσεις της. 

Ευρυαγγείες, κιρσοί, πολύπλοκες ασθένειες όπως Σύνδρομο Πυελικής Συμφόρησης, φλεβική θρόμβωση, Μεταθρομβωτικό Σύνδρομο, συγγενείς ανωμαλίες κι αγγειοδυσπλασίες που μπορεί να απαιτούν το συνδυασμό μεγάλων χειρουργείων και ενδαγγειακών τεχνικών με τη χρήση stent ή coils.

 Κάθε λύση:

  • Σκληροθεραπεία
  • Laser
  • Ραδιοσυχνότητες (RF)
  • Ατμός (Steam)
  • Μηχανικά υποβοηθούμενη σκληροθεραπεία (clarivein)
  • Ενδοφλεβική συγκόλληση (venaseal-κόλα)
  • Κλασική χειρουργική αντιμετώπιση
  • Ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές μέθοδοι

 Και επειδή κορυφαίος Αγγειοχειρουργός και πρότυπος  κλινική  Αγγειοχειρουργικής  είναι αλληλένδετα καλό θα ήταν να γνωρίσετε  και το κέντρο πρότυπο για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα.

 VeinCenter. Πρότυπο εφαρμογής της σύγχρονης Αγγειοχειρουργικής

Το Veincenter είναι το κέντρο που γνωρίζει αλλά κι ενημερώνεται διαρκώς για τις ιατρικές εξελίξεις. Εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, κι έχει την απόλυτη εξειδίκευση σε όλο το φάσμα των φλεβικών παθήσεων.

Με  την απόλυτη ασφάλεια, τη  σιγουριά και την εμπιστοσύνη του κορυφαίου Αγγειοχειρουργού  για να έχετε το καλύτερο δυνατόν ,για την υγεία σας και συνολικά την καλύτερη ποιότητα ζωής σας.

 Αυτό το άρθρο γράφτηκε με τη συνεργασία του αγγειοχειρουργού Αθανασίου Σιαφάκα, επιστημονικού υπευθύνου του Κέντρου Φλεβικών Παθήσεων 

VeinCenter.gr