Το 2013 δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και αυτή η χρονιά θα είναι για το Perrier τόσο «ξέφρενη» όσο και οι 150 προηγούμενες, γεμάτη τολμηρή και προκλητική διάθεση.

Στην εποχή μας σπάνιες είναι οι εικονικές μάρκες, και ακόμη πιο σπάνιες εκείνες οι μάρκες που συνδυάζουν χιούμορ, γοητεία, τόλμη και… πρόκληση.

Το Perrier, το πιο διάσημο ανθρακούχο, φυσικό, μεταλλικό νερό, γνωστό και αγαπημένο για τις μοναδικές του φυσαλίδες και την απόλυτη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης που προσφέρει, αποτελεί μια από τις πιο θρυλικές μάρκες της εποχής μας.

Ένα ποτό/αναψυκτικό με αμίμητο DNA, εκκεντρικό από τη φύση του, είναι το Νο1 Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό διεθνώς!



«Perrier by Andy Warhol» Limited Edition

Το Perrier έχει εμπνεύσει κατά καιρούς πολλούς καλλιτέχνες, οι οποίοι –ακριβώς όπως και η μάρκα- είναι πρωτοπόροι, τολμηροί και δεν τους αρέσει να συμβιβάζονται.

Ένας από αυτούς είναι και ο πιο διάσημος pop artist όλων των εποχών, ο Andy Warhol, που δημιούργησε πάνω από 40 έργα εμπνευσμένα από το εικονικό μπουκάλι του Perrier.

Για να γιορτάσει λοιπόν την 150η επέτειό του, το Perrier παρουσιάζει μια νέα συλλεκτική έκδοση υπό την αιγίδα του φιλανθρωπικού ιδρύματος Andy Warhol στη Νέα Υόρκη, καλώντας μας να το γνωρίσουμε σε ένα πιο καλλιτεχνικό, pop art style!

Η συλλεκτική έκδοση Perrier by Andy Warhol κυκλοφορεί στη χώρα μας σε περιορισμένο αριθμό συσκευασιών 4×0,33 lt και 0,75lt.