Η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012, ενίσχυσε την επισιτιστική δράση του Φορέα «Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας», ο οποίος συγκέντρωσε τρόφιμα και γάλα για τα παιδιά της χώρας μας, που βιώνουν την οικονομική κρίση.

Το προσωπικό της Τράπεζας συμμετείχε στην ενέργεια με ενθουσιασμό, σχηματίζοντας το διάστημα 10 Δεκεμβρίου 2012 – 3 Ιανουαρίου 2013, χριστουγεννιάτικα δέντρα από 3.000 κουτιά με γάλα, σε κτίρια Διοίκησης, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα του Δικτύου.

Τα 3.000 κουτιά γάλα που συγκεντρώθηκαν, τα συνέλεξαν οι «Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας», για να τα τοποθετήσουν σε οικογενειακά πακέτα (που περιέχει βασικά είδη διατροφής) ατόμων, που επισκέπτονται το Φορέα σε τακτά χρονικά διαστήματα ή δίνονται στους επωφελούμενους των ανοιχτών πολυϊατρείων που βρίσκονται στην Αθήνα, στο Πέραμα, στη Θεσσαλονίκη, στα Χανιά και στην Πάτρα. Στα Τρίκαλα, προσφέρθηκαν στο Δήμο Τρικάλων για τη στήριξη του τοπικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αυτές τις γιορτές, η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012, ένας Θεσμός που στηρίζει όλα τα παιδιά με ανάγκες, στόλισε με αγάπη τα πιο λαμπερά και μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα, εξασφαλίζοντας ένα ποτήρι ζεστό γάλα για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.