Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε χθες ο 30ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών καθώς και οι παράλληλοι αγώνες των 5 & 10 χλμ. με αφετηρία και τερματισμό το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η μεγάλη συμμετοχή των δρομέων, που ξεπέρασαν φέτος τις 26.000, σε συνδυασμό με τον πολύ καλό καιρό δημιούργησαν ατμόσφαιρα γιορτής για όλους όσους έτρεξαν αλλά και όσους έσπευσαν να βρεθούν στις κερκίδες του σταδίου καθώς και στους δρόμους της Αθήνας για να χειροκροτήσουν τους δρομείς.

Η WIND, ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης αλλά και Ονομαστικός Χορηγός των 5 & 10 χλμ., έδωσε γαλάζιο χρώμα στον αγώνα, το χρώμα της Ελλάδας και του Αττικού ουρανού, απελευθερώνοντας χιλιάδες μπαλόνια κατά τις εκκινήσεις των 5 & 10 χλμ. μπροστά από το στάδιο.

Στα γαλάζια όμως ντύθηκαν και οι 1.500 δρομείς που φόρεσαν τη φανέλα της WIND Running Team και έτρεξαν για καλό σκοπό, καθώς για κάθε δρομέα με τη φανέλα της η WIND προσέφερε 10¤ υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά με αναπηρία.

Τον σκοπό της ΕΛΕΠΑΠ ενίσχυσαν με την παρουσία τους οι 9 δημοφιλείς «πρεσβευτές» της WIND Running Team , Έυα Αντωνοπούλου, Πάνος Βλάχος, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Νικολέττα Ράλλη, Χρήστος Φερεντίνος, Δούκισσα Νομικού, Ευγενία Μανωλίδου & Εύη Φραγκάκη, αλλά και οι χιλιάδες δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την ΑΨΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ που είχε τοποθετήσει η WIND στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Για κάθε δρομέα που πέρασε την αψίδα, η WIND προσέφερε 1 επιπλέον Ευρώ στην ΕΛΕΠΑΠ.

Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου, ο ενθουσιασμός με τον οποίο οι δρομείς έτρεξαν για καλό σκοπό και η συγκίνηση που ένιωσαν όλοι οι συμμετέχοντες, έδωσαν στον αγώνα τον χαρακτήρα γιορτής, μιας γιορτής με χιλιάδες νικητές.


Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 5χλμ


Όλοι οι δρομείς του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου πέρασαν κάτω από την ΑΨΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ. Για κάθε έναν δρομέα η WIND θα δωρίσει 1 ευρω στην ΕΛΕΠΑΠ


Ο Πάνος Βλάχος λίγο πριν ολοκληρώσει τη μαραθώνια διαδρομή περνάει κάτω από την ΑΨΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ


Η ομάδα της ΑΝΑΣΑ με την υποστήριξη της WIND. Από αριστερά η Αννίτα Ναθαναήλ, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Νίνα Λότσαρη, η Σόφη Πασχάλη, η Ζέτα Δούκα και η Κατερίνα Σάπαρη


Η Miss Teen Αμερική Ελεάνα Φραγκέδη πλαισιωμένη από τις πρέσβειρες της WIND Running Team : Ναταλία Δραγούμη, Νικολέττα Ράλλη, Εύα Αντωνοπούλου, Νίκη Κάρτσωνα, Δούκισσα Νομικού και Ευγενία Μανωλίδου.