Συνεχίζεται με επιτυχία το 25ο Φεστιβάλ Μαθητικών, Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων 2011 που διοργανώνει η Ε’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης στο Άλσος Ν. Ελβετίας (τέρμα λεωφορείων Χαριλάου). Το Φεστιβάλ έχει στόχο να αναδείξει τόσο την μαθητική δημιουργικότητα και δυναμικότητα όσο και τα πάρκα και τους πράσινους χώρους της περιοχής, διαρκεί έως τις 26 Ιουνίου.
Το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας :

Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 19.00, στο Φεστιβάλ συμμετέχει ο παιδικός σταθμός «Υψηλάντου», παρουσιάζοντας θεταρική παράσταση «Η λίστα του Λουκά».

Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στις 19.00, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν τα παιδιά του Παιδικού σταθμού «ΜΗΤΕΡΑ», παρουσιάζοντας καλοκαιρινή γιορτή «Παραδοσιακός Γάμος».

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 19.00, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν τα παιδιά του Παιδικού σταθμού «Διογένους», παρουσιάζοντας μουσικοθεατρική παράσταση «ΜΕΛΙ ΜΕΛΙ» .

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 19.00, στις εκδηλώσεις συμμετέχουν τα 6ο, 9ο και 12ο ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης με χορωδία και πρόγραμμα γυμναστικής για την Γ΄ ηλικίας.