Ένα διήμερο πλούσιο σε αθλητικά δρώμενα με τουρνουά HANDBALL, αγώνες ΤΑΕ – ΚWON – DO και εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού».

Εκατοντάδες αθλητές του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μέσα από την αγωνιστική διαδικασία, τις γνώσεις και τις τεχνικές που κατέκτησαν στο άθλημα της αρεσκείας τους, με την επίβλεψη και την καθοδήγηση των έμπειρων γυμναστών τους, αποσπώντας το ζωηρό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Με τη συμμετοχή 150 παιδιών Δημοτικού διεξήχθη το τουρνουά HANDBALL στις εγκαταστάσεις τους ΔΑΪΣ, στο πλαίσιο της προώθησης του αθλήματος. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ το κύπελο έλαβε το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών στα άθλημα. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας.

Την ίδια μέρα, το Σάββατο 28 Μαϊου 2011, τα παιδιά που συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ΤΑΕ – ΚWON – DO του Αθλητικού Οργανισμού εξετάστηκαν να για αποκτήσουν ζώνη και να ανέβουν βαθμίδα στο άθλημα, στην αίθουσα του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά πραγματοποιήθηκε το εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ με τη συμμετοχή περισσότερων των 500 παιδιών. Το πρωτάθλημα διεξήχθη μεταξύ 10 ομάδων παιδιών 5ης και 6ης Δημοτικού και 6 ομάδων παιδιών γυμνασίου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και τουρνουά για παιδιά ηλικίας δημοτικού.