All-time-classic, το ανδρικό κοστούμι θα κυριαρχήσει και φέτος το καλοκαίρι στην επίσημη ανδρική ένδυση, είτε πρόκειται για κάποιο γάμο είτε για formal περίσταση ή εμφάνιση για business περιβάλλον.

Οι άντρες, όμως, που φορούν συχνά κοστούμι νιώθουν ότι έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Ειδικά το καλοκαίρι επιθυμούν να καινοτομήσουν στην εμφάνισή τους, να κάνουν τη διαφορά με το κοστούμι τους. Όμως, δεν ξέρουν το πώς.

Τα καλά νέα είναι ότι είτε έχετε ήδη βαρεθεί τις εμφανίσεις με το κλασικό ανδρικό κοστούμι είτε το στυλ σας είναι πιο ιδιαίτερο και ποτέ δεν σας εξέφραζε το πολύ formal ντύσιμο, υπάρχει λύση. 

Τα ιταλικά κοστούμια από τα Prince Stores έχουν ορισμένες εντυπωσιακές πρωτοτυπίες που μετατρέπουν ένα βαρετό κοστούμι στο απόλυτο καλοκαιρινό ένδυμα που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω τους πιο στιλάτους τρόπους για να ξεχωρίσετε με ένα άκρως προσεγμένο και in-fashion look.

Ιδιαίτερα χρώματα πέρα από τα συνηθισμένα

Το μαύρο, το μπλε, το γκρι και το μπεζ είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές στα χρώματα των κοστουμιών και σίγουρα είναι safe επιλογές για μια λιτή εμφάνιση.

Όμως, το καλοκαίρι μπορείτε να το ψάξετε λίγο παραπάνω και να επενδύσετε σε ένα πρωτότυπο χρώμα που αναδεικνύει το στυλ σας. Και οι επιλογές στα Prince Stores είναι δεκάδες ανάλογα με τις αισθητικές σας προτιμήσεις.

Αν προτιμάτε σκούρα χρώματα, τότε προτείνουμε το πετρόλ, το ματζέντα, το ροδί ή το κυπαρισσί που ταιριάζουν τόσο σε σκουρόχρωμους όσο και σε πιο ανοιχτόχρωμους άνδρες και κολακεύουν τη σιλουέτα.

Από την άλλη, πιο ανοιχτές αποχρώσεις είναι ακόμα πιο κατάλληλες για να ξεχωρίσετε και να ενσωματώσετε την ανεμελιά του καλοκαιριού στην επίσημη ένδυση. Το πράσινο της μέντας, το κοραλλί, το γκρι γαλάζιο, το θαλασσί και το σάπιο μήλο είναι φαντασμαγορικές επιλογές που δεν περιμένατε να δείτε σε ένα κοστούμι, όμως θα εκπλαγείτε από το πόσο ωραία κομμάτια δημιουργούν.

Και φυσικά, αυτές είναι μόνο οι δικές μας προτάσεις. Στα Prince Stores θα βρείτε δεκάδες ακόμα χρωματικές επιλογές, για να ξεχωρίσετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.

Λάστιχο και κορδόνι στη μέση

Τα κοστούμια με λάστιχο στη μέση είναι το next best thing στο επίσημο ανδρικό ντύσιμο για πολλούς λόγους. Καταρχάς, είναι πολύ βολικά, γιατί εφαρμόζουν ακριβώς στη μέση και αγκαλιάζουν με αρμονικό τρόπο το σώμα. Έτσι, δεν χρειάζεται να φορέσετε ζώνη και επιπλέον μπορείτε να φοράτε το κοστούμι χωρίς πρόβλημα για χρόνια, ακόμα και αν το βάρος σας αλλάξει λίγο προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Βέβαια, ο βασικότερος λόγος να προτιμήσετε το κοστούμι με λάστιχο είναι αισθητικός. Αυτή η επιλογή σε συνδυασμό με το κορδόνι μετατρέπουν ένα αυστηρό ένδυμα, όπως το κοστούμι, σε έναν απίθανο συνδυασμό κομψότητας και πιο χαλαρών στοιχείων.

Ιδανικό για boho γάμους και chic βραδινές εμφανίσεις, όπου το mix’ n’ match βρίσκεται στα καλύτερά του.

Αέρινο σακάκι και γιλέκο

Όποιος φοράει σακάκι το καλοκαίρι, υπάρχει ο κίνδυνος να ζεσταθεί, ειδικά στους γάμους που ξεκινούν από το απόγευμα και κρατούν πολλές ώρες. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ένας έξυπνος συνδυασμός αέρινου σακακιού με γιλέκο.

Το αέρινο σακάκι είναι μια καινοτομία των Prince Stores, καθώς πρόκειται για σακάκι χωρίς φόδρα που αναπνέει περισσότερο. Συνεπώς, είναι άκρως δροσερό, αλλά και λιγότερο formal, καθώς η γραμμή του δεν είναι τόσο στημένη όσο τα κλασικά κοστούμια. Ό,τι πρέπει δηλαδή για ένα καλοκαιρινό κοστούμι.

Επιπλέον, με τη ζέστη μπορεί να σας βοηθήσει ένα γιλέκο μέσα από το σακάκι. Σας ακούγεται οξύμωρο; Δεν είναι καθόλου. Και αυτό επειδή το γιλέκο είναι όσο επίσημο χρειάζεται, ώστε να μπορείτε να βγάλετε το σακάκι και να μείνετε μόνο με το γιλέκο, χωρίς να μειώνετε την κομψότητα της εμφάνισής σας.

Αυτό δεν ισχύει μόνο στα γαμπριάτικα κοστούμια. Το γιλέκο ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και στέκεται πολύ όμορφα μόνο του τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.

Αν σας κίνησε το ενδιαφέρον η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα γοητευτικό στυλ με κοστούμι, τότε μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες ιδέες στα Prince Stores και να κάνετε ένα μοναδικό fashion statement φέτος το καλοκαίρι! 

Πατήστε εδώ για να δείτε την μοναδική συλλογή από ανδρικά κοστούμια των Prince Stores. Βρείτε το ιδανικό γαμπριατικό κοστούμι για την ημέρα του γάμου σας, μόνο στην Prince Stores. Επιλέξτε το τέλειο κοστούμι κουμπάρου για να ξεχωρίσετε σε κάθε σημαντική περίσταση, αποκλειστικά στην Prince Stores.