Έντονη ήταν η αντίδραση της Τραϊάνας Ανανία σε ερώτηση δημοσιογράφου από την εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με το εάν μιλάει με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα.

H δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησε την Τραιάνα Ανανία στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί. Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει επικοινωνία με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα, η ηθοποιός έδειξε έντονα την ενόχλησή της.

«Δεν είμαι εγώ αυτή εκείνη που πρέπει να μιλάει για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας του. Δε θα μιλήσω μαζί σου για το αν έχω επικοινωνία με την οικογένειά του, δεν θα κάτσω να σου πω αν μίλησα ή όχι. Δε θα στο πω εσένα αυτό, δεν χρειάζεται να το μοιραστώ μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία για τον Δημήτρη Κόκοτα.

«Δεν με στεναχώρησαν τα σχόλια για τον τρόπο που αντέδρασα όταν συνέβη του περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα. Αν μπορούσε κάποιος άλλον να κάνει κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή, πέρα από αυτό που έκανα εγώ, ας το έκανε. Δε γινόταν όμως να κάνεις και πολλά πράγματα πέρα από αυτά που εσύ νιώθεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση να κάνεις σε μια τέτοια στιγμή» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία στην πρόβα που είχε με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τις ανάγκες του «J2US».