Πρόταση γάμου έκανε η Τραϊάνα Ανανία στη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής «Happy Day», με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια, και να της λέει ότι, καθώς είναι ήδη παντρεμένη, θα την ήθελε ως «κολλητή» της φίλη.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», με την παρουσιάστρια του Alpha να της εκφράζει το πόσο πολύ διασκεδάζει μαζί της. Η Τραϊάνα Ανανία σημείωσε με χιούμορ ότι και η ίδια γελάει με τον εαυτό της, ενώ προχώρησε και σε πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια, «όταν και αν χωρίσεις με τον άνδρα σου».

«Έχεις έναν ωραίο μαγνητισμό. Μου αρέσεις πολύ και διασκεδάζω μαζί σου, με την καλή έννοια. Μου φτιάχνεις τη διάθεση», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Τραϊάνα Ανανία να απαντά: «Και εγώ παιδί μου γελάω μαζί μου, μη νομίζεις. Θες να παντρευτούμε, όταν και αν χωρίσεις με τον άνδρα σου;».

«Κοίτα… Η αλήθεια είναι ότι έχω παντρευτεί ήδη, έχω λογοδοθεί, αλλά σαν “κολλητή” μου θα σε ήθελα. Για έναν χρόνο, πόσο τις κρατάς;», απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την ηθοποιό να της λέει: «Για έναν χρόνο, μια χαρά θα είναι. Μετά πάμε παρακάτω».