Η Τραϊάνα Ανανία περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε όταν ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε έμφραγμα και ανακοπή στις πρόβες του J2US.

H ηθοποιός ήταν η παρτενέρ του ηθοποιού στο show του Alpha και μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» είπε: «εγώ επειδή ήμουν πολύ κοντά με τον Δημήτρη γιατί πηγαινοερχόμασταν μαζί, τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια και του έλεγα «Δημήτρη, δε θα αντέξει ο οργανισμός σου σε παρακαλώ γράψ’ τα όλα εκεί που πρέπει. Σε ικετεύω γιατί σε βλέπω και δε θα αντέξεις».

Μάλιστα, στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν. Εγώ το ένιωθα αυτό το πράγμα, είναι συγκλονιστικό. Ήμουν μαζί του πριν από την πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι (μια μορφή εναλλακτικής ιατρικής) μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, τους έβγαλα όλους έξω και άρχισα να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του και ένιωθα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος να θέλει να βρει διέξοδο και να μη βρίσκει».

«Ελάχιστα μπορούσε να μιλήσει και μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική που έκανα εγώ. Τον βοήθησε γιατί του μείωνα τον φόβο που είχε, είχε μεγάλο φόβο και δεν ήταν μόνος του. Δεν μπορώ να πάω να τον δω. Αυτό το γεγονός με έβαλε σε διαδικασία να κάνω κάπως επίσημα ότι αν πάθω κάτι κάποια άτομα πολύ δικά μου να έχουν πρόσβαση στη ΜΕΘ. Άλλαξα πολλά πράγματα, κυρίως να μην κρατάω κάτι που με ενοχλεί. Δε θα κρατήσω μέσα μου τίποτα. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ και έλαβα αποφάσεις, έλαβα μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία.