Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» αναφέρθηκε στην υγεία του τραγουδιστή τονίζοντας ότι χρειάζεται ακόμα πολύ χρόνο για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του.

«Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή έχει τη δική του αναπνοή. Αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του. Δεν έχει καμία σημασία πόσος χρόνος πέρασε. Σε αυτές τις καταστάσεις, αυτά τα περιστατικά, ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος. Πάντα είναι υπέρ των ασθενών ο χρόνος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Πριν από λίγες ημέρες η αδερφή του τραγουδιστή μιλώντας σε εκπομπή του ALPHA είχε δηλώσει ότι:

«Πήγαμε και τον είδαμε, είναι λίγο καλύτερα. Αύριο πάλι θα είναι ακόμη καλύτερα. Δεν υποστηρίζεται μηχανικά πλέον. Σιγά σιγά όλα γίνονται».

Μάλιστα η Έλλη Κόκοτα είχε τονίσει πως: «Θα εξαρτηθεί από εκείνον και από τους γιατρούς του το πότε θα βγει από την εντατική. Θα αποφασίσουν εκείνοι. Μόλις τον δουν ότι είναι καλύτερα, θα τον βγάλουν. Από ό,τι μας λένε και οι γιατροί, όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείτε».