Η Μαρία Κωνσταντάκη θεωρεί το σεξ υπερεκτιμημένο, όπως δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός σημείωσε πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνη το να είναι ερωτευμένη.

«Το φλερτ είναι μέσα στη ζωή μου, δεν είναι όμως προτεραιότητα να είμαι ερωτευμένη με έναν σύντροφο είτε με τη ζωή. Καταλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος, όπως πολλά άλλα πράγματα στη ζωή» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Στην πορεία, ρωτήθηκε για το σεξ και αντέδρασε αρχικά, λέγοντας: «Τι ερωτήσεις είναι αυτές, θα με βλέπουν και οι γονείς μου και θα λένε “τι είπες πάλι;”» και πρόσθεσε: «Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, είναι θέμα ορμονών και χημείας η σεξουαλική διάθεση».

Τέλος, για τα επαγγελματικά της σχέδια, η Μαρία Κωνσταντάκη ανέφερε: «Επαγγελματικά συνεχίζω στο ραδιόφωνο» ενώ σε άλλο σημείο, παραδέχτηκε ότι: «Μου έχει τύχει να μη δουλέψω για κάποιους μήνες και ήταν πολύ ωραία. Υπάρχει “ταμπέλα” στον χώρο για τους ηθοποιούς, αυτά τα βάζετε οι δημοσιογράφοι γιατί υπάρχουν άρθρα που λένε “ο κωμικός ή ο δραματικός ηθοποιός”».