O Τζέιμι Φοξ έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για τη μυστηριώδη περιπέτεια υγείας που πέρασε τον περσινό Απρίλιο, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κατασκοπευτικής κωμωδίας «Back in Action» με την Κάμερον Ντίαζ στο πλευρό του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από αδιευκρίνιστο επείγον ιατρικό περιστατικό.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το «Art Of Dialogue» στο X, δείχνει τον Φοξ να συνομιλεί με θαυμαστές του στο Φοίνιξ και να τους αποκαλύπτει ότι όλα ξεκίνησαν από «έναν κακό πονοκέφαλο». Στη συνέχεια όταν πήρε ένα παυσίπονο από τον γιο του ξαφνικά «έχασε τις αισθήσεις του για 20 μέρες».

Η αδερφή του και η κόρη του τον πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο. «Μου έκαναν ένεση κορτιζόνης» συνέχισε ο Φοξ και ο γιατρός που τον εξέτασε είπε πως «κάτι συμβαίνει εκεί πάνω» δείχνοντας το κεφάλι του.

Ο ηθοποιός επέλεξε να μην αναφέρει άλλες λεπτομέρειες καθώς είδε ότι καταγραφόταν από κάμερα.

Τον Δεκέμβριο του 2023 ο διάσημος πρωταγωνιστής μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση, σε εκδήλωση της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου. «Ξέρετε, είναι τρελό, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό πριν από έξι μήνες. Δεν μπορούσα πραγματικά να περπατήσω» είχε πει στη σκηνή. «Τώρα εκτιμώ κάθε λεπτό. Όλα είναι διαφορετικά. Δεν θα ευχόμουν αυτό που πέρασα στον χειρότερο εχθρό μου, γιατί είναι δύσκολο όταν σχεδόν τελειώνει… όταν βλέπεις το τούνελ. Είδα το τούνελ – δεν είδα το φως. Έκανε ζέστη και σε αυτό το τούνελ, δεν ξέρω πού πήγαινα» συμπλήρωσε στην ομιλία του η οποία διήρκησε 12 λεπτά.

Πηγή: ΑΠΕ