«Θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανούς Φωτίου σε συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Την ώρα που τον λόγο είχε η υπουργός, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, έχοντας αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνο ακούστηκε να λέει «άει στο διάολο». Η φράση της Θεανούς Φωτίου προκάλεσε την «έκρηξη» της υπουργού.

«Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!».

Της έντασης μεταξύ των δύο γυναικών, είχε προηγηθεί η διαμαρτυρία της κας Φωτίου προς το προεδείο ότι καταπατά τον κανονισμό. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά» ακούστηκε να φωνάζει η κα Φωτίου.

Η Όλγα Κελογιάννη έκανε ένα σχόλιο για τα… εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τη δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

«Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο» απάντησε η Θεανώ Φωτίου και ακολούθησε ο άγριος καβγάς μεταξύ τους.