H εκρηκτική Κολομβιανή σταρ, Sofia Vergara, στο πλαίσιο μίας εκδήλωσης είχε πει κάποτε στο κοινό μεταξύ αστείου και σοβαρού πως όταν ανακοίνωσε στον πατέρα της πως θέλει να γίνει ηθοποιός, εκείνος της είπε πως δεν θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική επειδή αυτή τη δουλειά την κάνουν οι γυναίκες … χωρίς ηθική. Τότε εκείνη του απάντησε αποστομωτικά γελώντας: «Πατέρα, μοιάζω ήδη με πόρνη από τότε που κληρονόμησα το τεράστιο στήθος της μητέρας σου».

Η αλήθεια είναι πως η Sofia Vergara έχει ένα σώμα με καμπύλες και πως διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό μπούστο, το οποίο τονίζει και αναδεικνύει με τα κατάλληλα ρούχα. Ωστόσο ένα μεγάλο στήθος σε κάθε γυναίκα, χρειάζεται πράγματι συγκεκριμένα ρούχα που και θα το υποστηρίξουν και θα το αναδείξουν ταυτόχρονα, κάτι που εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο εύκολο.

Ειδικά στο θέμα του μαγιό, που δεν υπάρχει η δυνατότητα να φορεθεί σουτιέν για να βοηθήσει ένα μεγάλο στήθος να σταθεί στο ύψος του, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, η ηθοποιός βρήκε ένα ολόσωμο μαγιό το οποίο και στηρίζει και αναδεικνύει το μπούστο της, και ανέβασε τρεις φωτογραφίες με αυτό στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Πρόκειται για ένα ολόσωμο μαγιό σε σοκολατί χρώμα από το brand Walmart, με ντεκολτέ που δένει με κορδόνια.

Και εκεί ακριβώς κρύβεται το μυστικό για την τέλεια στήριξη: Στη lace up λεπτομέρεια στο στήθος. Τα κορδόνια έχουν τη δυνατότητα να σφίξουν και να σταθεροποιήσουν το εκάστοτε μεγάλο μπούστο. Αν λοιπόν έχετε μια παρόμοια ανάγκη, τότε επιλέξτε ένα μαγιό με κορδόνια στο ντεκολτέ και προσαρμόστε το στις δικές σας ανάγκες. Θα σας κάνει αφενός να νιώσετε άνετα με το σώμα σας και αφετέρου να αναδείξετε τα προσόντα σας με τον καλύτερο τρόπο, με κομψότητα και φινέτσα.