Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε πανελλήνιες και πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκαν οι βαθμοί του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά περνά είτε Νομική είτε στο Πολιτικό της Νομικής.

Την εξέλιξη αυτή σχολίασε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς. Η αντίδρασή του ήταν οργισμένη για τον δολοφόνο του παιδιού του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ…ας», ανέφερε σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ…ας της έκλεψε τη ζωή», ανέφερε οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν.

«Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους. Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους», συμπλήρωσε.