Υλικά
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε σε µέτρια φωτιά τα κρεµµύδια µε το σκόρδο για 15 λεπτά, µέχρι να µαλακώσουν και να χρυσίσουν. Σε ένα µπολ ρίχνουμε τις πατάτες, τα κρεµµύδια µε το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουµε τα υλικά σε πυρίµαχο σκεύος, περιχύνουµε µε τον ζωµό, πασπαλίζουµε µε µπόλικο πιπέρι και ψήνουµε για
1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Υλικά
Για 4 άτομα
1 κιλό γλυκοπατάτες σε ροδέλες
2 κρεµµύδια ξερά σε πολύ λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
3 φλιτζάνια ζωµό κότας διαλυµένο σε μισό λίτρο ζεστό νερό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κ κουταλιές της σούπας καστανή άχαρη
1 πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι