Υλικά

  • 200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπεικιν πάουντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
  • 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 2 αυγά
  • 150 γραμμάρια γάλα
  • 150 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 1/2 φλιτζάνι ρεγκατο τριμμένο
  • 1/2 φλιτζάνι ζαμπόν, μπέικον ψιλοκομμένο

Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα. Βάζουμε το λάδι, και προσθέτουμε τα τυριά και το αλεύρι με το μπεικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά. Μοιράζουμε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μαφιν ή κεκάκια. Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 20 έως 25 λεπτά. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr