Υλικά

  • 300 ml φυσικό χυμό πορτοκάλι (είτε έτοιμο)
  • 60 ml σπορέλαιο
  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 60 γρ. τρούφα σοκολάτας
  • 1- 2 κ. σ. μέλι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Στύψτε το χυμό και προσθέστε τη μαγειρική σόδα. Ανακατέψτε μέχρι να αφρίσει ο χυμός.
  3. Προσθέστε το σπορέλαιο και ανακατέψτε.
  4. Προσθέστε στο μείγμα σιγά σιγά το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι.
  5. Ανακατέψτε και τέλος προσθέστε την τρούφα και το μέλι.
  6. Μοιράστε σε λαδωμένα φορμάκια και ψήστε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
  7. Πριν σερβίρετε αφήστε να κρυώσουν για 5- 10 λεπτά αφού ψηθούν.