Υλικά

  • 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 12- 15 κουραμπιέδες μέτριους
  • 80 γρ. βούτυρο
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κ. σ. μέλι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τους κουραμπιέδες σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε μέχρι να γίνουν σκόνη και τοποθετήστε σε ένα μπολ.
  2. Λιώστε το βούτυρο και περιχύστε στο μπολ με τους κουραμπιέδες. Ανακατέψτε καλά και απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα σε ένα μέτριο τσέρκι για τάρτες. Τοποθετήστε στο ψυγείο για μισή ώρα, μέχρι να σφίξει η βάση της τάρτας.
  3. Κόψτε την κουβερτούρα μικρά κομμάτια, ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρει μια βράση και περιχύστε στην κουβερτούρα. Ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια ομοιόμορφη και λεία κρέμα.
  4. Ρίξτε το μείγμα της σοκολάτας στη βάση της τάρτας και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρετε.