Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κρύβει ότι το όνειρό του είναι να δει στον Παναθηναϊκό τον Νίκολα Γιόκιτς και το έδειξε με ακόμη μία ανάρτηση, με την οποία δηλώνει σίγουρος πως αργά ή γρήγορα η μεταγραφή θα γίνει.
Ο Σέρβος σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, τους οποίους έχει οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ, είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, παίκτες του κόσμου. Παράλληλα, είναι και ο αγαπημένος παίκτης του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ, ο οποίος θέλει να τον δει στην ομάδα του.
Ο Γιαννακόπουλος έχει αναφερθεί αρκετές φορές, μέσω των social media, στον Γιόκιτς και στη… μελλοντική μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και το ίδιο έκανε και τώρα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία ο Σέρβος φαίνεται να υπογράφει έχοντας δίπλα του τον ίδιο.
«Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στη συνεχή επίθεση της σκέψης. Θα ‘ναι του χρόνου, θα ‘ναι πιο μετά δεν ξέρω, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κάποια στιγμή θα ‘ναι», ήταν το μήνυμα του Γιαννακόπουλου.
