Υλικά
- 3 φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη
- 3/4 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 2 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλ. τσαγιού καβουρδισμένα καρύδια, ψιλοκομμένα
- 1/2 φλ. τσαγιού κομμάτια σοκολάτας
- Νιφάδες ανθού αλατιού
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε τη ζάχαρη με τη σκόνη κακάο και το αλάτι.
- Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε τα αβγά με τη βανίλια. Προσθέστε το μείγμα ζάχαρης και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Προσθέστε τα καρύδια και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε.
- Δημιουργήστε τα μπισκότα, ρίχνοντας σε ένα ταψί με λαδόκολλα περίπου 1 1/2 κουταλιά της σούπας από το μείγμα, σε τέτοια απόσταση μεταξύ τους ώστε να μην κολλήσουν όταν ψηθούν.
- Γαρνίρετε με τις νιφάδες ανθού αλατιού και ψήστε για 12- 14 λεπτά.
- Αφήστε να κρυώσουν και απομακρύνετε προσεκτικά από το ταψί.