Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέστε την κρέμα γάλακτος.
  2. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Αλευρώστε ελαφρώς μια επιφάνεια στον πάγκο της κουζίνας και ζυμώστε για περίπου 5 λεπτά.
  4. Κόψτε με κουπάτ ή δημιουργήστε λεπτά μπισκότα με το χέρι και τοποθετήστε τα πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  5. Ψήστε στους 230 βαθμούς για περίπου 8- 10 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
  6. Αφήστε να κρυώσουν και απολαύστε.