Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
- 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέστε την κρέμα γάλακτος.
- Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Αλευρώστε ελαφρώς μια επιφάνεια στον πάγκο της κουζίνας και ζυμώστε για περίπου 5 λεπτά.
- Κόψτε με κουπάτ ή δημιουργήστε λεπτά μπισκότα με το χέρι και τοποθετήστε τα πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Ψήστε στους 230 βαθμούς για περίπου 8- 10 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
- Αφήστε να κρυώσουν και απολαύστε.