Υλικά

  • 200 γρ. ζυμαρικά
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 φλ. τσαγιού καλαμπόκι (κονσέρβα ή κατεψυγμένο)
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 2 φλ. τσαγιού σπανάκι
  • Μια πρέζα φρέσκο βασιλικό
  • 6 κ. σ. παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Μαγειρέψτε τα αγαπημένα σας ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
  2. Κόψτε τα κολοκυθάκια και την πιπεριά σε κύβους και το σπανάκι σε λωρίδες.
  3. Μόλις σουρώσετε τα ζυμαρικά προσθέστε στην κατσαρόλα τα λαχανικά, το χυμό λεμονιού, το λάδι και τα καρυκεύματα.
  4. Αλατοπιπερώστε, προσθέστε τη ρίγανη και ανακατέψτε.
  5. Τοποθετήστε στο ψυγείο πριν σερβίρετε.